Muslera sitem etti: Gereğinden fazla

Muslera sitem etti: Gereğinden fazla

SPOR Haberleri

Galatasaraylı eldiven, Atletico Madrid karşısında alınan 2-0'Lık yenilgi hakkında konuştu.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Uruguaylı eldiven, "Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsunuz, her takım çok kaliteli. Belki gereğinden fazla saygı duyduk Atletico Madrid'e. Geri çekildik ilk yarı. İkinci yarıda Galatasaray'ın neler yapabileceğini gösterdik. Atletico'nun ne kadar etkili bir takım olduğunu biliyorduk tabiiki. Önde basacaklarını baskı kuracaklarını biliyorduk. Ancak ikinci yarı istediğimiz oyunu oynadık ve bu oyunu sürdürürsek Şampiyonlar Ligi'nde önemli işler yapabiliriz. Denayer çok kaliteli bir oyuncu. Hem stoperde hem de sağbekte takıma iyi katkı sağladı. Ne kadar iyi futbolcu olacağını gösterdi. Bize çok faydası olacak." ifadelerini kullandı.


RODIGUEZ: OYNAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM


Bu maçta forma şansı bulamayan Jose Rodriguez ise "Oynamadığım için üzgünüm elbette. Üzülmemek mümkün değil. Her futbolcu oynamadığında üzülür. Atletico çok kaliteli önde basan diri bir takım.İlk yarı çok etkiliydiler. Ancak ikinci yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı. Bu zamana kadarki en iyi oyunumuzu gösterdik. Ancak gol atmakta başarılı olamadık." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...