Baltayı taşa vurdu

Baltayı taşa vurdu

SPOR Haberleri

Atletico Madrid önünde Hakan Balta'dan Melo çıkarmaya çalışan G.Saray'ın hocasının planı tutmayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu

Ligde kötü günler yaşayan G.Saray'da Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maç olan Atletico Madrid karşısında alınacak bir galibiyet kara bulutları dağıtabilirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşma öncesi kadroda sürpriz değişime gideceğini ve bunun Devler Ligi ile de sınırlı olmayacağını ilan etmişti. Hoca dün defansif ağırlıklı olma adına riskli bir karar alarak ekibinde radikal değişimlere gitti ama tutmadı. Tandemde birbirine alışkın olan Semih-Hakan Balta ikilisini bozan Hamzaoğlu bu bölgenin ayarıyla oynamış oldu. Balta'yı ön liberoda görevlendiren sarı-kırmızılı çalıştırıcı tribünlerden büyük tepki aldı. Stoperde olsun, sol bekte olsun başarılı futboluyla göz dolduran Hakan Balta'dan Melo çıkarmaya çalışan Hamzaoğlu bu bölgede kontrolü adeta Atletico'ya teslim etmiş oldu ve tam bir hüsran yaşadı. 
İkinci yarıda değiştirdi
Orta blokta Emre Çolak'ı da ilk on birde sahaya süren teknik adam bu oyuncuyu arka arkaya yenilen goller üzerine ilk yarım saat sonunda dışarı almak zorunda kaldı. Emre oyundan çıkarken tribünlerden gelen protestolara tepki gösterdi. Oyuncusuna sarılarak teselli etmeye çalışan Hamzaoğlu ikinci yarıya hatasından dönerek başladı ama iş işten geçmişti. Sağ bek Sabri'yi oyundan alan sarı-kırmızılı çalıştırıcı bu kanada Denayer'i kaydırdı ve Hakan Balta'yı stopere çekti. Orta bloğa Yasin'i süren hoca ilk yarıdaki yanlışını bir anlamda itiraf etmiş oldu. Öte yandan yeni transfer Denayer G.Saray'da ilk maçına çıkarken zaman zaman yaptığı kritik ve yerinde müdahalelerle olumlu görüntü verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...