Şota Aslan'a karşı beraberliği seviyor

/ Kaynak: İHA
Şota Aslan'a karşı beraberliği seviyor

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Teknik Direiktörü Shota Arveladze'nin Galatasaray'a karşı aldığı beraberlikler dikkat çekiyor.

Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşma sonucu en çok merak edilen müsabakalar arasında ilk sırada yer alıyor. Ligde ve Avrupa'da istediği sonuçları alamayarak sezona kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, Trabzon deplasmanında kötü gidişatını son vermek istiyor. Bordo-mavili ekip ise taraftarı önünde sarı-kırmızılı takımı yenerek ligde yakaladığı olumlu havayı sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, bordo-maviyi takımın başında ilk kez Galatasaray'a karşı mücadele edecek. Daha önce çalıştırdığı Kayserispor ve Kasımpaşa takımlarında sarı-kırmızılı takıma karşı 8 maç oynayan Shota, söz konusu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.
 
2010-2011
Kayserispor 0-0 Galatasaray (Süper Lig)
Galatasaray 1-1 Kayserispor (Süper Lig)
 
2011-2012
Kayserispor 0-2 Galatasaray (Süper Lig)
Galatasaray 1-0 Kayserispor (Süper Lig)
 
2012-2013
Kasımpaşa 2-1 Galatasaray (Süper Lig)
 
2013-2014
Kasımpaşa 1-1 Galatasaray (Süper Lig)
Galatasaray 0-4 Kasımpaşa (Süper Lig)
 
2014-2015
Galatasaray 2-1 Kasımpaşa (Süper Lig)
 
HAMZA HAMZAOĞLU'NUN TRABZONSPOR KARNESİ
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Trabzonspor'a karşı teknik adam olarak 5. kez mücadele etti. Akhisar Belediyespor ve Galatasaray takımlarının başında Trabzonspor'a karşı mücadele ettiği maçlarda 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...