Yıldızlara kelepçe

Yıldızlara kelepçe

SPOR Haberleri

Şota, bu akşam oynanacak Galatasaray karşılaşması öncesinde 3 puan hesapları yaparken, rakibin yıldızlarına özel önlem alacak.

Gürcü çalıştırıcı, “Burak Yılmaz'ı Wesley Sneijder ve Podolski'nin ne kadar tehlikeli isimler olduğunu söylemeye gerek yok. Onları yakın markaja alıp, pres altında tutacağız. Daha sonra golü düşüneceğiz. Bizimle oynayacakları maçı kazanıp, çıkışa geçmek ve moral bulmak isteyecekler” açıklamalarında bulundu. Şota, “Hiç bir oyuncumuz yedek değil. Durumlarına göre ve performanslarına bakarak forma veriyoruz. Her oyuncunun yeri değişebilir. Kazanan kadroyu bozmayacağız diye bir şey de yok" ifadelerini kullandı. Bu arada geçen sezondan kalan cezası nedeniyle maçları stadyumdan izleyemeyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray maçı öncesi Trabzon'da adeta kamp kurdu. Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Şota Arveladze ile akşam yemeğinde bir araya gelen Hacıosmanoğlu'nun takımının aldığı sonuçlardan duyduğu memnuniyeti belirttiği öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...