Beşiktaş, Ankara'da böyle karşılandı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş, Ankara'da böyle karşılandı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasının kapanışında oynayacağı Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya geldi.

Takımlarını havalimanında karşılayan siyah-beyazlı taraftarlar, yakılan meşaleler eşliğinde ve yaptıkları tezahüratlarla futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş'e destek verdi. Beşiktaş, ligin 5. haftasının son maçında Gençlerbirliği'yle oynayacağı karşılaşma için Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla Başkent'e geldi. Esenboğa Havalimanı'nda bir grup taraftarın coşkuyla karşılandığı Beşiktaş kafilesine siyah-beyaz bayraklı onlarca taraftar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar en çok ilgiyi teknik direktör Şenol Güneş ile yıldız oyuncu Ricardo Quaresma'ya gösterdi.


TARAFTARLAR SOSA VE FRANCO PANKARTI AÇTI
Karşılama sırasında iç hatlar terminali adeta karnaval alanına döndü. Çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı karşılama sırasında iç hatlar terminali yakılan meşalelerle aydınlandı. "Ankara sizlere deplasman değil" sloganları atan taraftarlar, bu sezon performanslarıyla Beşiktaş'ta göz dolduran Jose Sosa ile sakatlığı bulunduğu için Gençlerbirliği maçında oynayamayacak olan Pedro Franco'nun fotoğrafının bulunduğu pankart açtı.


Beşiktaş kafilesinin bindiği otobüsün önünü kesen taraftarlar meşaleler yaktı ardından oluşturulan kortejle yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde takımlarına kaldıkları otele kadar eşlik etti.


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yönetimindeki siyah-beyazlı kafile, maç öncesinde kamp yapacağı Ramada Otel'e hareket etti. Beşiktaş, yarın saat 20.00'da oynanacağı Gençlerbirliği maçı öncesi konakladığı otelde akşam yemeğinin ardından maç saatini bekleyecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...