Pereira'dan Van Persıe'ye cevap!

Pereira'dan Van Persıe'ye cevap!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teklnik direktörü Vitor Pereira, Bursaspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

Fenerbahçe teklnik direktörü Vitor Pereira, Bursaspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Van Persie'nin yedek kalmasıyla ilgili olarak, "Ben karar vericiyim. Görevim bu. Yedek kaldığı için üzülmeseydi daha kötü olurdu. Kimse yedek kalmayı sevmez" dedi. Pereira ayrıca, Molde maçını soran muhabire de tepki gösterdi ve "Bu soru Bursaspor'a saygısızlıktır" dedi.


Vitor Pereira'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde:


"3 günde tepki vermemiz gerekiyordu"


Zorlu bir maç oldu. Avrupa Ligi'ndeki mağlubiyetten sonra bu maçta bir tepki göstermemiz gerekiyordu. Perşemde gününden sonra 3 gün içinde toparlanmak kolay değildi. Aynı oyuncular oynasa sakatlık riski olabilirdi. İlk önce bu kulübü düşündüğümüzü gösterdik bu akşam...


"Van Persie'nin yedek kalması..."


Eğer 22 ya da 25 oyuncuyu aynı anda oynatabilseydim birçok oyuncuyu oynatabilirdim. Oyuncular beğensin ya da beğenmesin, ben karar vermek için buradayım. Onun oyuna girdikten sonra gösterdiği performans için mutluyum. Sadece gol attığı için değil, katkısından dolayı da mutluyum. Eğer kulübede kaldığı için üzülmeseydi o zaman daha kötü olurdu. Bu onun forma giyme isteğini gösterir.


Beşiktaş maçı için önümüzde bir hafta var. Umarım eksiklerimiz de aramıza katılır ve daha rahat çalışma fırsatımız olur bu maç için...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...