Hasan Ali'den galibiyet ve derbi yorumu

Hasan Ali'den galibiyet ve derbi yorumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin galibiyetinde hem performansı hem de yaptığı asist ile büyük pay sahibi olan Hasan Ali Kaldırım, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu

Bursaspor gibi bir rakip karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Hasan Ali, "Bu haftayı rahat geçirip derbiye rahat hazırlanacağız. Kazandık ama iyi oynamadık. 30-35 dakika rakibe baskı uyguladık, ikinci golü bulup maçı koparabilirdik. Gol pozisyonlarını bitirmeliyiz. Özellikle ikinci yarıda hiç iyi oynamadık. İç sahada oynuyoruz. Her rakibi zorlamalıyız. Ezip geçmemiz lazım" dedi. 25 yaşındaki futbolcu, "Hocam UEFA Kupası maçından önce yanıma geldi 'Seni beğeniyorum, çalışma azminden memnunum, şans gelecek sana' dedi. Bugün de şans geldi, takımıma katkı sağladım" şeklinde konuştu. 


Yengelerden destek


Fenerbahçeli futbolcular Simon Kjaer'in eşi Elina ile Volkan Demirel'in eşi Zeynep, dün çocuklarıyla birlikte Kadıköy'de sarı-lacivertli takıma destek verdi.


Kadroya Molde ayarı


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 3-1'lik Molde hezimeti sonrası Bursaspor karşısında sürpriz bir 11'i sahaya sürdü. Molde maçında ilk 11'de yer alan Fabiano Ribeiro, Robin van Persie, Volkan Şen ve Caner Erkin, Bursaspor karşılaşmasına yedek kulübesinde başladı. Portekizli teknik adam bu oyuncuların yerine Volkan Demirel, Jose Fernandao, Lazar Markovic ve Hasan Ali Kaldırım'a şans tanıdı.


Meireles'in aklı fikri Beşiktaş'ta


Raul Meireles, maç sonu değerlendirmesinde Bursaspor galibiyetinin geride kaldığını aktarırken Beşiktaş derbisinin önemine değindi: "Galibiyetin tadını kısa sürede çıkarıp Beşiktaş derbisine motive olmalıyız. Özel bir karşılaşma... O maçı kesinlikle kazanmak istiyoruz."


Taraftar yalnız bırakmadı


F.Bahçe'ye dün 30 bin 529 taraftarı tam destek verdi. Sarı-lacivertliler, 90 dakika boyunca coşkulu tezahüratlar yaptılar. Bu arada Fenerbahçe Kulübü, "Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü"nü kutladı. 20 Eylül 2011'de Manisa ile sadece kadın taraftarlar önünde oynadığı günü, "Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü" ilan eden sarı-lacivertli kulüp, kutlama mesajı yayımladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...