HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ne taktiği!

Ne taktiği!

SPOR Haberleri

Oyuncusuna taktik vermek isteyen Portekizli hoca Hollandalı yıldızın resti karşısında şoke oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Robin van Persie arasında dün şok bir olay yaşandı. Portekizli teknik patron, Hollandalı futbolcuyu oyuna alırken elinde kağıt kalemle taktik vermek istedi. Fakat deneyimli golcü oralı bile olmazken Pereira'ya el kol hareketi yaptı. Bu tavırdan sonra bir süre şaşkınlık yaşayan sarı-lacivertli teknik adamın moralinin çok bozulduğu görüldü. Umursamaz tavırlarıyla çizginin yanına gelen van Persie bir müddet ısındıktan sonra oyuna girerek Sarı Kanarya'nın zafer golünü filelere gönderdi. Hocasının yedek bırakmasına çok bozulan golcü futbolcu sitemini maç sonrası basın toplantısında da açıkça dile getirdi. “Dürüst olmam gerekirse yedek kalmaktan çok da memnun kalmadım. Çünkü kendimi iyi hissediyordum” vurgusu yapan van Persie, “Fiziksel anlamda da iyi olduğumu düşünüyorum. 90 dakika oynayabilirim. Ama yedek kalmaya cevap vermem için tek bir yol var. O da bu akşam yaptığımı sürekli yapıp takıma katkı sağlamak” sözlerini kullandı. 
Kadıköy'de golle tanıştı
Hasan Ali'ye de övgüler yağdıran yıldız futbolcu, “Bana attığı pasta, attığı çalım çok iyiydi ama topun hızı daha önemliydi. İstediğim şekilde vurmam için tam o hızda gelmesi gerekiyordu. Gerçekten harika oynadı bugün” açıklamasında bulundu. Maça mutsuz girse de attığı golle hem kendisini hem de tribünleri coşturan Hollandalı oyuncu Kadıköy'de ilk kez gol atma başarısını gösterdi. Van Persie, bu sezon Süper Lig'de 4 şut çekerken, 2'sini golle sonuçlandırdı. Tecrübeli futbolcu, Molde maçındaki performansıyla eleştiri almıştı. 
Pereira: Mutsuz olması normal
Maç sonrası van Persie'nin sözlerine cevap veren Pereira, “Oyuncular beğensin ya da beğenmesin, kararları ben alırım. Van Persie'nin girdikten sonra gösterdiği performanstan çok mutluyum. Her oyuncu oynamak ister, son derece doğaldır mutsuz olması” sözlerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...