Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rodriguez: Herkes beni konuşacak

Rodriguez: Herkes beni konuşacak

SPOR Haberleri

Rodriguez, Trabzonspor karşılaşmasında oynadığı pozitif futbolla Melo'nun gitmesinin ardından ilk 11'de kalıcı olduğunu kanıtladı.

Galatasaray'ın, Real Madrid'den transferi Jose Rodriguez, Trabzonspor karşılaşmasında oynadığı pozitif futbolla Melo'nun gitmesinin ardından ilk 11'de kalıcı olduğunu kanıtladı. Selçuk İnan'ın cezalı olması nedeniyle Bilal Kısa ile birlikte orta sahada görev yapan İspanyol futbolcu, her geçen gün takıma ve sisteme daha iyi alıştığını belirterek, “İlerleyen haftalarda çok daha verimli olacağımı düşünüyorum. İşte o zaman herkes beni konuşacak. Sadece biraz zaman” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da dünkü idman öncesinde Rodriguez ile görüşme yaptığı ve ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu dile getirdiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...