Şenol Güneş: Çağ dışı oynadılar

Şenol Güneş: Çağ dışı oynadılar

SPOR Haberleri

"Rakibimizin futbolumuzu bozmaya çalışması, oyunun sık sık kesilmesi artık çağ dışı bunlar. Kendi oyuncum yapsa da kızarım"

Maçı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Düşük tempoda oynadık. İlk yarıda şutumuz dahi yoktu. Dikkatsizce bir gol yiyince rakibin direnci arttı" derken, "Sakin kalıp, pas yüzdesiyle oynamamız gerekiyordu. Kaybedilen 2 puan var, üzgünüz. Taraftarlarımız iyi destek oldu, 3 puanı hak ediyorlardı. Futbol böyle bir şey işte" sözlerini kullandı. Şenol hoca, "Kazanmaya yakın taraf biz gözükebiliriz ama daha çok pozisyona girerek gol atmamız gerekiyor. Rakibimizin oyunumuzu bozmaya çalışması, oyunun sık sık kesilmesi, artık çağ dışı bunlar. Kendi oyuncum yapsa da kızarım" diyerek sitemde bulundu. F.Bahçe maçına da değinen Güneş, "Derbi veya değil, bizim için önemli olan 3 puandır. Fenerbahçe maçında 3 puan almak istiyoruz. Kazanmak için oynayacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...