Dame: Önce takım gelir

Dame: Önce takım gelir

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un Senegalli oyuncusu, “Bir forvetin hedefi gol kralı olmaktır. Fakat takım başarılı olamazsa gollerimin bir önemi yok” dedi

Trabzonspor'un Senegalli futbolcusu Dame N'Doye, kulüp dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. “Transferim döneminde bana kulübün hedefleri anlatıldı. Yani Trabzonspor'un ne olduğu, nereye gitmek istediği, neleri başarabileceğiyle ilgili güzel şeyler konuşuldu. Ben yeni hedefler belirlemeyi seven, çok hırslı ve daha fazlasını verebileceğime inanan bir oyuncuyum” diyen N'Doye, “Takımıma en iyi düzeyde katkı sağlamak istiyorum. Kulübün projeleriyle kendi kariyer hedeflerim birleşti. Çok güzel bir ortaklık olacağına inandım. O dakikadan sonra benim için karar vermek zor olmadı” sözlerini kullandı.
Şampiyonluk düşünmekle gelmez
Bir forvetin en büyük hedefini 'gol kralı olmak' şeklinde açıklayan ve henüz golle tanışamayan Senegalli oyuncu, “Fakat takım sezon sonunda başarılı olamazsa benim atacağım gollerin hiçbir önemi yok. Onun için önce takımın başarısı gelir” vurgusu yaparken, “Ekip olarak en büyük arzumuz şampiyon olmak. Tabii çok zorlu ve uzun bir maratondan bahsediyoruz. Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki şampiyonluk kafada düşünceyle kazanılmaz. Ligi maç maç ele almak lazım. Önünüzdeki her maçı kazanırsanız zaten doğal olarak şampiyon olursunuz” ifadelerini kullandı. 
Benim bahanem yok
Dame N'Doye Trabzon'da adaptasyon süreci yaşamadığını belirterek, “Tabi ki yeni takım ve yeni arkadaşlarımla bir geçiş süreci olacak ama bunu da her zaman kendi içinde çözebilecek bir oyuncuyum. Bu durumlar benim için bahane olmaz. Sonuçta yaptığınız iş belli. Sadece etrafınızda size yardım eden oyuncular değişiyor. Ben sahaya çıktığımda kafamda gol atmak, asist yapmak ve maçı kazanmak 
vardır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...