Fenerbahçe, Beşiktaş maçına kilitlendi

Fenerbahçe, Beşiktaş maçına kilitlendi

SPOR Haberleri

Sakatlar iyileşti, buzlar eridi, Fenerbahçe'de herkes galibiyeti konuşuyor. Kartal'ı yıkacak formülü hazırlayan Pereira ise oyuncularına ezber yaptırıyor

Bursaspor galibiyetiyle liderliğini koruyan Fenerbahçe'de Vitor Pereira-Robin Van Persie krizinin erken sonlanması ve sakatlardan gelen müjdeli haberler Beşiktaş derbisi öncesi ekstra moral oldu. Uzun bir aradan sonra tam kadro idman yapma imkânı bulan sarı-lacivertliler çalışmalarını büyük bir hırs ve disiplinle sürdürürken, Kartal'ı vuracak formülü hazırlayan Teknik Direktör Vitor Pereira oyuncularına ezber yaptırmaya başladı. Beşiktaş'ın ligin en etkili top oynayan takımlarından biri olduğuna dikkat çeken Portekizli, “Rakip geniş alanda uzun toplarla sonuca gidiyor. Bir diğer önemli özellikleri ise topu kaybettikleri anda yaptıkları şok presler. Buna izin vermeyeceğiz. Alanı daraltıp, hızlı paslarla oynayacağız” diyerek galibiyet şifresini açıkladı.
Oyunu biz yönetmeliyiz
Mesafe uzadıkça işlerin Beşiktaş lehine gelişeceğini vurgulayan Vitor Pereira, “Onların tempo yapmasına izin veremeyiz. Kendi oyunumuzu rakibe kabul ettireceğiz. Hem hücumda hem savunmada blokların arasını yakın tutup alanın açılmasına izin vermeden pas trafiğini yöneteceğiz” talimatı verdi. Antrenman öncesi bu uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, çift kale maç esnasında zaman zaman oyunu durdurarak ikazlar yaptı. Özellikle Robin Van Persie'yle yakından ilgilenen Pereira, Hollandalı'nın yanına giderek yapması gerekenleri anlatırken, ikili arasındaki buzların tamamen eridiği gözlendi. Ba ve Diego'nun iyileştiği sarı-lacivertlilerde Josef'in de bugün yarın takıma katılacağı belirtilirken Portekizli'nin en büyük sıkıntıyı ilk 11 için oyuncu seçerken yaşaması bekleniyor. > M.Emin ULUÇ 

Yedekler kazandı
Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin dün yaptığı idman bayram havasında geçti. Hırslı ancak neşeli bir çalışma gerçekleştiren sarı-lacivertliler top kapma ve kanat organizasyonlarının ardından çift kale maç yaparken, yedekler asları mağlup etti. Kazananlar zafer pozu verirken, kaybedenlere şınav çekmek düştü. Sakatlıkları geçen Ba ve Diego'nun takıma katılması teknik heyetin yüzünü güldürürken, Josef'in de 1-2 gün içinde antrenmanlarda yer alacağı belirtildi. Dinlendirilen Nani çalışmada yer almazken, Alves'e de takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...