HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beckham: Dünya çapında bir oyuncu değildim

Beckham: Dünya çapında bir oyuncu değildim
Beckham, Alex Ferguson, Haber

SPOR Haberleri

Sir Alex Ferguson'un birlikte çalıştığı en iyi oyuncular arasında göstermediği Beckham'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Manchester United'ın efsanevi isimlerinden David Beckham, Sir Alex Ferguson'un açıklamalarının ardından çarpıcı yorumlarda bulundu.


Ferguson, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamalarda kariyeri boyunca çalıştığı en iyi oyuncuların Eric Cantona, Paul Scholes, Ryan Giggs ve Cristiano Ronaldo olduğunu söyleyerek Beckham'ı bu isimlerin dışında bırakmıştı. 


''FERGUSON'A KATILIYORUM''


BBC'ye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beckham, Ferguson'un bu açıklamasının kendisini üzüp üzmediği yönündeki soruya, "Pek değil. Ferguson benim kariyerim boyunca çalıştığım en iyi teknik adamdı ve o oyuncularla oynadığım için çok şanslıyım. Takımımın da başarılı olması için elimden geleni yaptım. Ferguson'a ben de katılıyorum. Bahsettiği oyuncular gerçekten dünya çapında. Onlarla birlikte forma giydiğim için çok şanslıyım." ifadelerini kullandım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...