Galatasaray'dan şut rekoru

Galatasaray'dan şut rekoru

SPOR Haberleri

Dün 11 kez kaleyi yoklayan Cimbom, toplamda 109 şuta ulaştı

Galatasaray, rakiplerini adeta şut bombardımanına tutuyor. Sezonun en çok şut çeken takımı konumunda bulunan sarı-kırmızılı takım, dün 2-1 kazandığı Gaziantepspor maçında kaleyi 11 kez buldu ve sezonun en yüksek değerine ulaşmayı başardı... Bir hayli şutör futbolcuya sahip olan Cimbom, dün Sneijder, Bilal, Podolski, Yasin ve Umut'un yoklamalarından sadece iki gol çıkardı. Galatasaray şimdiye kadar oynadığı maçlarda 109 kez rakip kaleyi yoklarken 46 isabet sağladı ve yüzde 42 başarı oranı yakaladı. 


Sezgin: Derbi berabere bitsin
Galatasaray Başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin maçın ardından "Sevinçliyiz şu anda ve belli bir seriyi yakalamış durumdayız. Hamza hoca yükselişe geçeceğimizi söylemişti. İlk adımlar atıldı. Yönetim olarak hepsinin arkasındayız. Derbide gönlümden geçen skor berabere kalmaları. 4 puan kazanalım biz... Zevkli bir maç izleyeceğiz." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...