Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kafada bitirdi!

Kafada bitirdi!

SPOR Haberleri

Derbi mesaisine başlayan Pereira dev karşılaşmayı “6 puanlık maç” olarak yorumlarken, “Kafamızda defalarca kazandık iş sahaya kaldı” dedi

M.Emin ULUÇ
Üzerindeki eleştiri oklarına Bursa galibiyetini kalkan yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ilk derbisini kazanarak yıldızını parlatmayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler henüz beklenen futbolu oynatamasa da namağlup unvanıyla liderlik koltuğundaki yerini koruyan Portekizli, Beşiktaş karşısında da zaferden emin. Hafta boyunca oyuncularından daha yoğun bir mesai yaparak derbi dersini çalışan tecrübeli çalıştırıcı son takım toplantısında adeta beyin yıkadı. Beşiktaş mücadelesini “6 puanlık maç” olarak yorumlayan Pereira, “Eğer güçlü bir rakip bizi bekliyor. Ancak bu maçı kafamızda defalarca oynadık ve kazandık. Artık sıra sahada kazanmaya geldi. Lideriz ve en yakın takipçimizle kozlarımızı paylaşacağız. Alacağımız 3 puan bize 6 puanlık bir avantaj getirecek” dedi.
Terapist Terraneo 
Fenerbahçe fiziksel ve taktiksel tüm çalışmalarını tamamlarken motivasyon arttırıcı toplantıları da ihmal etmedi. Bu konuda özellikle Sportif Direktör  Terraneo önemli bir sorumluluk üslendi. Oyuncularla birebir görüşmeler yapan İtalyan aynı zamanda yaptığı takım toplantılarıyla da derbi hazırlıklarına önemli katkı sağladı. Terraneo bu toplantılarda konuşmacı olmaktan ziyade organizatör olarak rol aldı. Oyunculara kendi kalite ve değerlerini hatırlatan kısa konuşmalar yapan Terraneo, asıl görevi derbi tecrübesi yüksek isimlere verdi. Kadroda çok sayıda yeni isim olması nedeniyle eski oyuncularına deneyimlerini anlattıran İtalyan böyleye tüm takımın derbi havasına girmesini sağladı. Özellikle kaptan Volkan'ın konuşmaları takım üzerinde büyük etki yaptı. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...