Derbide sanal skor 2-2

Derbide sanal skor 2-2

SPOR Haberleri

Whoscored", F.Bahçe'nin bireysel yetenekleri, Beşiktaş'ın ise hücum gücüyle maça ağırlığını koyacağını öngördü. "Betin" ise 0-2 çifte şans uyarısı yaptı.

Avrupalı istatistik ve bahisçiler Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ile ilgili tahminde bulundu.
 
Süper Lig'den birçok maçın skorunu doğru tahmin eden Whoscored, "2-2 bitecek" dedi.
 
Gerekçeleri şöyle: "F.Bahçe ligde namağlup. Bire birde Türkiye'nin en güçlü kadrosu. Beşiktaş da gol atma konusunda çok sıcak. Kartallar bu sezonun 13 ile en skorer takım. F.Bahçe, ortada bir şey yokken pozisyon üretebilen bireysel yeteneklere sahip.  Ancak takımın hâlâ oturması için zamana ihtiyacı var. 
Molde maçı iyi organize olmuş kontratak takımları karşısında zorlandıklarını gösterdi. Bu yüzden gollü bir maç bekleniyor." Whoscored'a göre, Beşiktaş rakibin hatasından gol atacak. F.Bahçe birçok gol pozisyonu üretecek.
 
BERABERLİK DEDİLER
 
Beşiktaş, uzaktan şutla gol bulacak ama çokça ofsayta düşecek. Betin ise derbide yine beraberliği ön plana çıkardı. Bilgisayar tahmininde "Derbi ya berabere biter ya da F.Bahçe bu maçı kazanır" görüşü ağırlık kazandı. 
 
Kaynak:Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...