Volkan Demirel'den mağlubiyet açıklaması

Volkan Demirel'den mağlubiyet açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından başarılı kaleci Volkan Demirel açıklamalarda bulundu

Beşiktaş karşısında maça iyi başladıklarını vurgulayan Volkan, "Maça iyi başladık ama takım olarak yaptığımız hatalar kaybetmemize neden oldu. Beşiktaş takımının hafta içi yan toplarda çok iyi olduğunu gördük, bunun üstüne çalıştık. 3 kez geldiler, 3'ü de gol oldu. Biz çok pozisyon bulduk ancak gole çeviremedik. Sezonun en iyi performansını sergiledik. Maçın hakeminin oyunun son bölümünde kontrolü kaybettiğini düşünüyorum, çok emek veriyoruz ama hak yeniyor. En azından berabere kalabilirdik ama olmadı" şeklinde konuştu.
 
Sezonun en iyi futbolunu oynamalarına rağmen mağlup olduklarını belirten Volkan, "Fenerbahçe forması giyen her oyuncu kazanmak için sahaya çıkar, kimin geldiği kimin gittiği önemli değil, o formayı giyiyorsanız kazanmak için oynarsınız. Bugün de iyi oynadık ancak kazanamadık. Bu sezonun en iyi futbolunu oynadık, ama mağlup olduk. Sorun değil, telafi edeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...