Umut'un olsun yeter

Umut'un olsun yeter

SPOR Haberleri

Son olarak G.Antep filelerini de sarsan, Galatasaraylı futbolcu Kral'ın boşluğunu dolduracağını da kanıtladı

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor'u 2-1'lik sonuçla geçerken, şüphesiz karşılaşmaya damgasını vuran isim Umut Bulut oldu. Rakip fileleri sarsarak, sarı-kırmızılı takıma üç puan kazandıran tecrübeli futbolcu haftalar süren gol hasretini de sonlandırmıştı. Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas'ı mağlup eden Umut Bulut, önemli bir istatistiğe de imza atmış oldu. Geçtiğimiz hafta sakatlanarak sahalardan 1 ay uzak kalacağı açıklanan Burak Yılmaz'ın yerine oynayan sarı-kırmızılı oyuncu, takım arkadaşının yokluğunda bir kez daha fileleri havalandırmayı başardı. Kral'ın 18'de olmadığı 14 karşılaşmanın hepsinde Umut Bulut görevini yapıyor ve golünü atıyor. Sezon başından bu yana taraftarın eleştirisini alan tecrübeli futbolcu, karşılaşma sonunda da “Burak Yılmaz'ın açığını kapatabiliyorsam ne mutlu bana” ifadesini kullanmıştı. Bu arada Umut Bulut, Süper Lig'de en çok gol atan üçüncü aktif golcü durumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılı oyuncu, Süper Lig'de 132 kez fileleri sarstı. Burak Yılmaz'ın ise 128 golü bulunuyor.
Defanstan forvete ikram
Öte yandan Gaziantepspor karşılaşmasının ardından Cimbom'da ilginç bir istatistik daha ortaya çıktı. Galatasaray'da 9 asistin 6'sı savunma oyuncularından geldi. Sabri 3 asist yaparken, sağ bek Denayer ve sol bek Hakan Balta ise birer kez gole katkı sağladı. Ligde sezonun ilk 2 karşılaşmasına çıkan ve ardından Inter'e transfer olan Alex Telles de ligin ilk haftasında oynanan Sivasspor mücadelesinde asist yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...