Hamzaoğlu, Astana maçı öncesi futbolcularını uyardı: İşimiz kolay değil

Hamzaoğlu, Astana maçı öncesi futbolcularını uyardı: İşimiz kolay değil

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, suni çimde oynayacak-larını hatırlatarak, “Rakibimizi küçümseme-den, disiplini elden bırakmadan oynamalıyız” dedi

Süper Lig'de Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek TT Arena'daki ilk galibiyetini alan Galatasaray, gözünü yarın deplasmanda Kazakistan temsilcisi ile oynayacağı Astana maçına çevirdi. Önce Trabzonspor sonra da Gaziantepspor zaferleriyle rahat bir nefes alan sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncularını Astana karşılaşmasına motive ediyor. Futbolcularla toplantı yapan sarı-kırmızılıların hocası, önemli uyarılarda bulundu. Suni çimde oynayacaklarını hatırlatan Hamzaoğlu, “İşimiz kolay olmayacak. Rakibimiz ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı için kesinlikle küçümsemeyeceğiz. Disiplinli oynayıp, son maçlardaki yükselişimizi sürdürmeliyiz” dedi.
Chedjou mu Semih mi?
Hamzaoğlu, Astana karşısında sahaya süreceği 11'de stoper bölgesi için oluşan yoğun rekabetten dolayı düşünceli. Hamzaoğlu, Gaziantepspor maçı öncesi Chedjou'yu iyileşmesine karşın ilk 11'de kullanmamıştı. Hakan Balta'nın son haftalardaki başarılı futbolu, Semih Kaya'nın sakatlıktan döndükten sonra her geçen gün daha iyi hale gelmesi, bu bölgede rekabeti doğurdu. Yeni transfer Jason Denayer de sağ bekte teknik ekibin isteklerini yerine getiriyor. Genç futbolcu, kısa sürede Hamza Hamzaoğlu'nun gözüne girmeyi başardı. Stoperde Hakan Balta'nın yeri garanti. Deneyimli oyuncunun yanındaki forma için iki aday bulunuyor. Semih Kaya ve Aurelien Chedjou arasında karar verecek olan Hamzaoğlu, tercihini maç günü yapacak.
Son sponsor HUGO Boss 
Galatasaray, Astana yolculuğu öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelerek, kulübün yeni giyim sponsor Hugo Boss'un dağıttığı kıyafetlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu karede ilginç detaylar dikkat çekti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibi en arka sırada bulunuyor. Futbolcuların neredeyse tamamı takım elbise ve kravatlı poz verirken, Chedjou ile Yasin Öztekin kravatsız oturdu. Bazı oyuncular ceketlerini iliklerken, bazıları buna gerek görmedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...