Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rvp söktü aldı

Rvp söktü aldı

SPOR Haberleri

Hocası Vitor Pereira ile gerilim yaşayan Robin van Persie, sonradan girip attığı gollerle formayı kaptı

Fenerbahçe'deki Vitor Pereira-Robin Van Persie krizi Beşiktaş derbisinin ardından tam anlamıyla tatlıya bağlandı. Yedek soyunduğu Bursaspor karşılaşmasında oyuna girerken Pereira'ya şok bir tepki veren Robin Van Persie, derbiye de kulübede başlayınca hocasının elini zoraki sıkmıştı. Ancak Hollandalı süper star, Bursa maçında olduğu gibi Beşiktaş karşısında da ağları havalandırınca ilk 11'deki yerini garantiledi. Derbide Hollandalıyı “Patron benim” mesajını vurgulamak için yedek soyunduran Pereira maç sonunda özel olarak tebrik ettiği yıldızı Celtic maçıyla birlikte as golcü olarak sahaya sürecek. Portekizlinin bu kararında RVP'nin gol serisi yakalaması kadar Brezilyalı forvet Fernandao'nun formsuzluğu da etkili oldu. Fırsatları kullanamayan Fernandao kulübeye çekilecek. 
Hakemden izin aldım
Robin Van Persie'nin derbideki ısınma süreci polemik konusu olmuştu. Ancak bütün uyarılara rağmen taç çizgisinin hemen yanında ısınan Hollandalı olayın bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu belirtti. “Kimseyle inatlaşmadım” diyen RVP, “Bu bir tepki değildi. Bize ısınmak için gösterdikleri alan üzerine halı atılmış betondu. Zemin sertti. Orada ısınsam sahaya girdiğimde kesinlikle sakatlanırdım. Bunu 4. hakeme söyledim ve o da anlayışla karşılayarak izin verdi” açıklamasını yaptı. Olayın kahramanı saha komiseri Nezir Aydın ise, "Van Persie orada hakemi sakatlayabilirdi. Biraz İngilizce bilirim. İkazımı anladı ama oynamadığı için durgundu. Kolundan tutmadım, nazikçe rica ettim. 30 yıldır bu işi yapıyorum. Yine olsa aynısını yaparım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...