Hamza Hamzaoğlu konuştu!

Hamza Hamzaoğlu konuştu!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve futbolculardan Yasin basın toplantısı düzenledi...

Toplantıda ilk sözü alan Yasin Öztekin şöyle konuştu:


"İlk defa suni çimde oynuyoruz. Saha çok sert ama kramponlarımızı ona göre ayarladık. Fazla sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Dün gelmemiz bizim için avantaj. Benim için fazla bir fark yok. Antrenmanlar iyi geçti. Driplinglerimi yaptım. Sorun olmadı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hocam nerede görev verirse en iyisini yapmaya çalışacağım."


"Buradan 1 ya da 3 puanla dönmek istiyoruz"


"Takımdaki hava nasıl?" sorusuna Yasin, şöyle yanıt verdi:


"Sezona iyi başlamadık. Son 2 maçta kazandık ve buraya moralli geldik. Buradan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Yarın da iyi bir maç çıkarmak istiyoruz."


Astana hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna Yasin, "Türk taraftarları her yerde görmek bizi mutlu ediyor. Astana takımını çok fazla duymadım. Takım oyununu iyi oynayan bir ekip. Yarın da zor olacak. Biz buradan 1 puan ya da 3 puanla dönmek istiyoruz. Galatasaray'da bütün oyuncular tehlikeli. Astana'nın oyuncularını fazla takip etmedim. Bireysel oyunculara bakmıyoruz. Takım olarak nasıl oynuyorlar bizim için önemli olan bu " karşılığını verdi. 


Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise şöyle konuştu:


"Kazakistan'da olmaktan mutluyuz. Misafirperverlikten dolayı herkese teşekkür ediyorum. Astana'yı da tebrik ediyorum. Kısa zamanda böyle başarı yakaladıkları için kutluyorum. 2-3 kulvarda yarışacağımız için herkes takıma katkı sağlayacaktır. Kimin oynayacağına yarın karar vereceğim. Şimdiden seçimlerle ilgili bir şey söylemek istemiyorum.


Hamzaoğlu: Galibiyet kolay olmayacak


Yarın 3 puan için oynayacağız. Astana'nın iyi bir takım olduğunu, galibiyetin de kolay olmayacağını biliyoruz. Kazanmak için son raddeye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah kazanırız. Oyuncular her maça aynı çıkamayabilir. Buna etki eden çevresel etkenler var. Yarın Şampiyonlar Ligi maçı oynayacağımızı unutmamalıyız. Oldukça iyi bir durumdayız. Kolay bir süreçten geçmedik. Ama maalesef en yakınımızdakilerin eleştirileri bize dokunuyor. İnşallah işimizle bize eleştirenlere en iyi cevabı vereceğiz.


"Oyunun kontrolünü elimizde tutmak birinci hedefimiz"


İnşallah Allah da bizi mahcup etmez. Astana takımının 6 oyuncusu Kazakistan Milli Takımı'nda oynuyor. Yarın kolay bir maç olacağını bekliyoruz. Hem saha şartları hem ortam kolay bir maç olmayacağını gösteriyor. Oyunun kontrolünü elimizde tutmak birinci hedefimiz. İnşallah yarın Galatasaray'a yakışan bir şekilde mücadele etmek istiyoruz.   
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...