Derbi sonrası sözleri Mahmut Uslu'yu yaktı

Derbi sonrası sözleri Mahmut Uslu'yu yaktı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalardan dolayı PFDK'ya sevk edildi.

İşte TFF'den yapılan açıklama;

'FENERBAHÇE A.Ş. Kulüp idarecisi MAHMUT USLU'nun BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. sonrası yazılı ve görsel medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 29.09.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.' denildi.

USLU'NUN DERBİNİN ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Genel Sekreter Mahmut Uslu, derbinin ardından yaptığı açıklamalarda, “İnanılmaz hatalar yaptılar. Ama hata değil bunlar, resmen bizi doğradılar. Son 15 senedir ilk defa böyle bir doğrama yaşadım. Ayıp ediyorlar. Böyle hakemlik mi olur?” demişti.

SAHA KOMİSERİ DE PFDK'LIK

Ayrıca derbi sonrası ilginç bir sevk olduğu açıklandı. Saha komiseri Nezir Aydın'ın da derbinin ardından sosyal medya hesabından sportmenliğe aykırı hareketlerde bulunduğu ve bu nedenle sevk edildiği belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...