'Fenerbahçe'yi yenmek hayal değil'

'Fenerbahçe'yi yenmek hayal değil'

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Fenerbahçe maçının kazanabileceklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'de 4 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçının kazanabileceklerini söyledi.

Cihat Arslan, takımın antrenmanından önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçında alınan galibiyetin takım için büyük önem taşıdığını belirtti.

Gençlerbirliği maçını güzel bir hatıra olarak kenara koyduklarını ve Fenerbahçe'ye odaklandıklarını dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe çok önemli oyunculara sahip bir takım. Ligde geçen hafta ilk defa kaybettiler. Beşiktaş maçında aslında iyi oynadı. Duran toplar ve bireysel hatalar sonunda gol yediler. Bizim de bunun bilincinde daha iyi hareket etmemiz gerekiyor. Gençlerbirliği maçı bizde psikolojik bir rehavet oluşturdu ama bu rehavetin oyuna pozitif yansıması lazım. Fenerbahçe karşısında önemli bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Galip geliriz, berabere kalırız, Allah korusun mağlup oluruz ama karakterli bir oyun öncelikli hedefimiz. Bu maçı kazanmak bizim için hayal değil."

Cihat Arslan, Gençlerbirliği maçı kadrosunda çok fazla değişikliğe gitmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Arslan yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor, antrenmanı tam kadro gerçekleştirdi.

Kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen ve koşuyla başlayan antrenman, pas çalışması ile tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...