Diego 11'e dönüyor

Diego 11'e dönüyor

SPOR Haberleri

Pereira, sakatlıktan çıkan ve Beşiktaş derbisinde son 15 dakika forma giyen Diego'yu Celtic maçında 11'e alıyor

Beşiktaş derbisi öncesi sakatlığından kurtulan Diego Ribas, derbide son 15 dakika şans bulmuştu. Brezilyalı 10 numaranın, Celtic deplasmanıyla birlikte 11'deki yerine döneceği öğrenildi. Teknik direktör Vitor Pereira'nın Brezilyalı oyuncuyla özel bir görüşme yaparak fiziksel durumu hakkında bilgi aldığı, Diego'dan "Sakatlığımın hiçbir etkisi kalmadı" yanıtını alınca Celtic maçı için kararını verdiği kaydedildi. Portekizli çalıştırıcının maça Diego ile başlayacağı, derbide 11 oynayan Ozan Tufan'ın ise bu karşılaşmada yedek oturma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi. 


DE SOUZA GÖTÜRÜLMÜYOR 
Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı sonrası sakatlanan Bursa ve Beşiktaş maçlarını kaçıran Josef de Souza, Celtic'e de götürülmeyecek. Sakatlığı geçen ancak zorlu maçlarda riske edilmek istenmeyen Gökhan Gönül'ün son durumuna bugün bakılacak. Ancak Gökhan'ın da İstanbul'da kalması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...