Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hepsini yaktı!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hepsini yaktı!

SPOR Haberleri

Özkahya'nın 'kötü yönetim' nedeniyle düşük not aldığı Beşiktaş-F.Bahçe maçı, fenerbahçelilerin genel sekreteri Uslu'yu ve saha komiseri Aydın'ı da yaktı.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öyle bir derbi oldu ki, ev sahibi Beşiktaş'tan hakem Halis Özkahya'ya, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'dan saha komiseri Nezir Aydın'a kadar herkes yandı! Hakem Halis Özkahya, karşılaşma sırasında verdiği hatalı kararlar nedeniyle gözlemcisi Ünsal Çimen'den 7.8 gibi düşük bir not aldığı için en az 2-3 hafta dinlendirilecek.


Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.


Aynı şekilde Beşiktaş Kulübü 'taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları' yüzünden PFDK'lik oldu.


Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki derbide 'ısınma antrenmanı yeri' yüzünden Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie ile tartışan saha komiseri Nezir Aydın da sosyal medyadaki mesajları nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...