HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Löw, Yunus Mallı'yı bize verdi

Löw, Yunus Mallı'yı bize verdi

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mainz'da harikalar sergileyen Yunus Mallı'yı Ay-Yıldızlı forma için iknaya çalışmıştı.

A Milli Takım'ın patronu Fatih Terim, Almanya'ya gitmiş, Mainz'da harikalar sergileyen Yunus Mallı'yı Ay-Yıldızlı forma için iknaya çalışmıştı. Almanya'dan da teklif aldığı için genç yıldızın kafasının karışık olduğu iddialarına Almanya'nın hocası Löw cevap verdi. Tecrübeli hoca şöyle konuştu: 
 
'Biz de görüştük'
 
“Tercihi henüz netlik kazanmadı ama Fatih Terim'in buraya gelip Yunus'u izlediğinden haberim var. Yunus Mallı, daha önce Almanya genç ve 21 yaşaltı takımlarında forma giymişti. Kaliteli ve yetenekli, benim için enteresan bir oyuncu. Tabii ki takip ediyoruz, gelişimini merak ediyoruz, takip etmeye de devam edeceğiz. Hatta yardımcım Hansi Flick kendisiyle bir görüşme de yaptı. Ancak, Yunus'un pozisyonunda Reus, Özil, Gündoğan ve hatta Götze gibi alternatiflerim var.”
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...