Bilic müthiş geri dönüş sonrası konuştu

Bilic müthiş geri dönüş sonrası konuştu

SPOR Haberleri

Slaven Bilic, 2-0 geriye düştükleri Sunderland maçında öğrencilerinin 2-2'lik skorla 1 puanı kurtarmasından ötürü mutlu...

Flaş röportajda yayıncı kuruluşa konuşan Bilic; "İlk yarıda çok kötüydük. Orta sahada tüm ikinci topları kaptırdık, hücum oyuncularım sahada yok gibiydi. Ancak, maçın sonucunda 1 puan almak bizim için iyi. Tabelanın istediğimiz yerlerinde bulunuyoruz. Bu maçın bir diğer pozitif yönü de, son 1 saatte 2 gol attık ve maçı kazanacak kadar iyi oynadık." dedi.
"SON 1 SAATİ DOMİNE ETTİK"
"İki farklı durum vardı. İlkinde oldukça kötüydük. Sonra ise 3 gol atıp öne geçecek kadar iyiydik. Güzel bir takım ruhu ve kalitesi gösterdk. Maçın son 1 saatini tamamen domine ettik"
"REAL YA DA MANU DEĞİLİZ"
"Biz Real Madrid ya da Manchester United değiliz, tamam. Fakat, şu ana kadar sadece 2 ya da 3 devre kötü oynadık. Oynadığımız 8 maçın sadece 2 veya 3 yarısında kötü olmak, fena değil"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...