Yüzü bir karış

Yüzü bir karış

SPOR Haberleri

Bursa maçında Vitor Pereira'ya on birde oynatmadığı için tavır yapan Hollandalı oyuncu dün Fernandao'nun ilk golünde yerinden bile kalkmadı

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, ligde son 3 haftadır karşılaşmalara yedek kulübesinde başlıyor. Süper Lig'in 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü haftalarında sahaya ilk 11'de çıkan yıldız isim, 5'inci haftada oynanan Bursaspor ve 6. hafta mücadelesindeki Beşiktaş derbisinde maça yedek kulübesinde başlamıştı. Golcü oyuncu, teknik direktör Vitor Pereira tarafından Akhisar Belediyespor mücadelesinde de yedek kulübesine alındı ve ikinci yarıda süre bulabildi. Persie, sadece ligin 3. haftasında oynanan Antalyaspor mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı ve dün yedek olduğu için yine tavırlara büründü. 
Biri bitmeden biri başlıyor
Bursa maçında oyuna girmek üzereyken kendisine taktik vermek isteyen Pereira'ya tavır koyan futbolcu, Beşiktaş derbisinde de kulübede kendisiyle maç öncesi tokalaşmak isteyen hocasına elini kerhen uzatmıştı. Bu iki kriz henüz soğumamışken dün bir yenisi dikkat çekti. Yüzü bir karış olmuş şekilde yedek kulübesinde oturan Hollandalı futbolcu gülmek bilmedi. 11. dakikada Fernandao ile gelen F.Bahçe'nin ilk golünde kulübedeki bütün futbolcular kalkıp büyük sevinç yaşarken van Persie yerinden bile kıpırdamadı. Gol sevincine katılmayan oyuncunun yüzünün asıklığı daha sonra da devam etti. Fernandao'nun ikinci golünde de tablo pek farklı değildi. Hollandalı takım arkadaşları coşku yaşarken isteksizce alkış yapmakla yetindi. 
Takımın yarısı değişti

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Celtic maçının 11'inde 5 değişiklik yaptı. Hasan Ali, Van Persie, Volkan Şen, Ozan ve Fabiano'yu yedek kulübesine çeken Portekizli çalıştırıcı, Caner Erkin, Fernandao, Alper Potuk, Diego ve Volkan Demirel'e ilk 11'de şans tanıdı. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...