Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Klopp Liverpool'a doğru

Klopp Liverpool'a doğru

SPOR Haberleri

Liverpool, Borussia Dortmund'un eski teknik patronu Jurgen Klopp'u Cuma gününe kadar takımın başına getirmeyi planlıyor.

Kuzey İrlandalı Menajer Brendan Rogers'ın görevine son verilmesinin ardında yeni teknik direktör arayışına giren Liverpool'un adayları arasında Chelsea'nin eski teknik direktörü Carlo Ancelotti de var. Borussia Dortmund'un eski menajeri 48 yaşındaki Klopp'un öneriye sıcak baktığı biliniyor. Klopp'un temsilcileriyle yapılan görüşmelerin iyi gittiği ve klubün yeni menajerin 17 Ekim'deki Tottenham maçında takımın başında bulunmasını istediği açıklandı. Liverpool'un ezeli rakibi Everton'la yapılan derbi maçından sonra kovulan Rogers, "Futbolun en büyük takımlarından birini yönetmek bir onur ve ayrıcalıktı" şeklinde konuşmuştu.
5 milyon sterlin tazminat
Rogers "Kulubü en iyi şekilde temsil etmek ve oyuncuları hem bireysel hem de takım olarak geliştirmek için her gün çalıştım" dedi.
Rogers'ın takımdan gönderilmesinin Liverpool'a maliyeti 5 milyon sterlini geçebilir. Klopp'un Liverpool'un eski orta saha oyuncusu Dietmar Hamann ile kulüp, şehir ve taraftarlar hakkında konuştuğu öğrenildi. Klopp Borussia Dortmund'daki son maçında Alman kupasını Wolfsburg'a kaptırmış ve geçen sezonu yedinci bitirmişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...