Şota'ya şok saldırı!

Şota'ya şok saldırı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü ülkesi Gürcistan'da tartaklandı

Trabzonspor'da zor günler yaşayan Şota Arveladze, ülkesinde de büyük bir şok yaşadı. Ağabeyi Revaz Arveladze'nin yarıştığı Gürcistan Futbol Federasyonu seçimleri için ülkesine giden Şota, seçimlerin yapıldığı otelin girişinde protestoyla karşılaştı. Sakin bir şekilde gazetecilere açıklama yaptığı sırada rakip aday Levan Kobiashvili'nin taraftarlarının bir anda üzerine saldırmasıyla neye uğradığını şaşıran Gürcü teknik adam kendisini savunmakta zorlandı. 
Otele zor girdi
Duruma tepki gösteren Şota ile Dinamo Tiflis Kulübü Başkanı Roman Pipia arasında da sert bir tartışma yaşandı. Sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra tartaklanma aşamasına gelirken, Gürcü teknik adam etrafındakilerin yardımıyla güçlükle seçimin yapılacağı otele sokuldu. Gürcistan Futbol Federasyonu seçimlerini, Şota'nın ağabeyi Revaz Arveladze'den 3 oy fazla alan Levan Kobiashvili kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...