Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner ve Arda'dan Van Persie'ye cevap

Caner ve Arda'dan Van Persie'ye cevap

SPOR Haberleri

A Milli Takım oyuncuları Caner, Arda ve Şener Van Persie'ye cevap verdi.

A Milli Takım oyuncuları Caner Erkin, Yasin Öztekin ve Şener Özbayraklı basın mensuplarının sorularını cevapladı.
 
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie dün "Bana 'Neden?' diye  sormayın ama onlar (Türkiye) kesinlikle puan kaybedecek" demişti. İki milli yıldız Caner ve Şener'den takım arkadaşı Van Persie'ye cevap geldi.
 
Van Persie ile konuştuklarını ifade eden Caner, "Bu onun düşüncesi. Biz tabii ki öyle düşünmüyoruz. 6 puan çantada keklik değil. Maçlar 0-0 başlıyor. Onlar da kaybedebilir. Biz 2 maça da kazanmak için çıkıyoruz. 4 puan alırsak play-off'a gideceğiz. Bunu Hollanda'ya bırakmayacağız. Kendi maçlarımızı almalıyız" diye konuştu.
 
Arda Turan ise Van Persie'nin sözlerini kastederek, "Bazıları bizim için puan kaybedecekler diyor. Hayırlısı diyorum. Biz kendi işimize bakıyoruz. Puan kaybedersek de gidebiliyoruz.  O yüzden Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti'ne başarılar diliyorum" dedi.
 
Arda şöyle devam etti: "Çek Cumhuriyeti'ni yenerek şansımızı yüzde 50'ye getirmek istiyoruz. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Önemli bir geri dönüşe doğru gidiyoruz. Avrupa Şampiyonası'na ihtiyacımız var ülke olarak. Milli Takım benim için çok özel bir yer. Heyecanlıyım. Uykularımızın kaçtığı geceler oluyor. Heyecanımı paylaşmak, dertleşmek istiyorum. İçimdeki samimi duygularımı paylaştım. Çekler bizden üstün takım değil. Bizi play-off'a götürecek puanlar almalıyız. Hak ettiğimizi alacağız. Umarım turnuvaya gideriz. Oynamamak, fizik olarak ister istemez zor bir durum. Arkadaşlar sağolsun beni çok iyi motive ediyorlar. Benim yerime mücadele ediyorlar. Oynamayan bir oyuncu için sahada olmak çok zor. Kulübümüz çok yardımcı oluyor. Bir sıkıntı yok. Bu turnuvada kaybettiğimiz maçlarda bile iyi oynadık. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Daha iyiler, daha tecrübeli takım arkadaşlarımız." 
 
Şener: Nasıl bir gücümüz olduğunu son maçta gösterdik
 
Şener ise "Zorlu maçları atlattık. Tüm arkadaşlar adına söyleyeyim, sabırsızlıkla maç saatini bekliyoruz. İnançlıyız. İhtiyacımız olan puanları almak istiyoruz. Şu anda hem kulübümde hem Milli Takım'da oynuyorum. Çok mutluyum. Van Persie şu anda rakibimiz. Bunu söylemesi çok normal. Son maçta nasıl bir gücümüz olduğunu gösterdik. Belli bir rekabet olacak. Biz 2 maçta da galip geleceğiz. Gruplara kalacağız" diye konuştu.
 
Yasin Öztekin de şu açıklamayı yaptı: "Çek Cumhuriyeti karşısında 3 puan almak istiyoruz. Herkes çok istiyor, çok iyi çalışıyor. 2016 Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyoruz. Rakibimiz agresif oynayan bir takım. Bizi ilgilendirmiyor. Kendi oyun şeklimizi sahaya yansıtırsak kazanacağımızı düşünüyorum. Her şeyi değiştirdik. Şu an iyi durumdayız. Sadece kendi maçlarımıza bakıyoruz. Gitmeden önce Sneijder'le konuştuk. Arada şakalaşıyoruz. Yendiğimiz anda sohbet ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...