Orman: Satmayacağız, alacağız

Orman: Satmayacağız, alacağız

SPOR Haberleri

Gökhan ve Oğuzhan iddialarını yalanlayan siyah-beyazlıların başkanı, “Tam aksine devre arasında takviye yapacağız” dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, tek hedeflerinin ligin ilk yarısını lider bitirmek olduğunu söyledi. Siyah-beyazlıların erkek basketbol takımı ile Sompo Japan Sigorta arasında yapılan sponsorluk töreninde konuşan Orman, Beşiktaşlı futbolcuların Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarında olduğunu açıkladı. Beşiktaş Başkanı, Gökhan Töre ve Oğuzhan konusunda basına yansıyan transfer haberleri için ise hiç kimseyi göndermeyi düşünmediklerini belirtti. Devre arasında eksik gördükleri birkaç noktaya takviye yapmayı planladıklarını ifade eden siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Kimseyi satmayacağız. Aksine 1-2 takviye yapacağız. Bu sene herkesin beklediği şekilde şampiyon olmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız ve konsantrasyonumuz bu yönde" ifadelerini kullandı.
Çatı olayı kritik bir eşik
Ligde olmaları gereken noktada bulunduklarını ifade eden Fikret Orman, Vodafone Arena'da da sona yaklaştıklarını söyleyerek, "Önümüzdeki hafta başı yavaş yavaş çatı yerine gelmeye başlar. Çatıyı yukarı yerleştirdikten sonra biraz daha işimiz kalacak. Bu işlemin ardından zemin ve koltuk çalışmalarına başlayacağız. Çatıyı kaldırmak bizim için kritik bir eşik. Ondan sonra inşaat yokuş aşağı inecek" dedi. Orman, geçtiğimiz hafta hakemliği bırakan Deniz Çoban için ise "Hata yaptı ve hatasından dolayı hakemliği bıraktığını açıkladı. Düzgün, dürüst bir kardeşimizdi. Kendi kararı" ifadelerini kullandı.     > Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...