Aslan: Fener küme düşecek!

Aslan: Fener küme düşecek!

SPOR Haberleri

Şike davasıyla ilgili mücadeleyi Avrupa'ya taşıdıklarını belirten Aslan, “Fenerbahçe küme düşecek, TFF de 5 yıl ceza alacak” dedi

Türkiye, bugün sonuçlanması beklenen şike davasına kilitlenirken, Trabzonspor cephesi işin peşini bırakmıyor. Türkiye'deki hukuk mücadelesini UEFA ve FIFA'dan sonra CAS'a taşımaya hazırlanan Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Yakup Aslan çarpıcı açıklamalar yaptı. Trabzon yerel medyasına konuşan Aslan, “Avrupa'da çok ciddi hukuk mücadelesi veriyoruz. Bunu da sürekli seslendirmek istemiyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek. Biz çekilelim ama gelecek olan yönetime yapılan baskılar kulübün aleyhine olur. Bizim gitmemiz şike sürecini zayıflatır. TFF de zaten bizim gitmemizi istiyor. Biz söz verdik bunu bitireceğiz. Hakkımız yenirken basın dışında sesini çıkaran kimler var? Nerede Sadri Şener, Faruk Özak ve Özkan Sümer? Bunlar etkin insanlar. Sesini çıkaran yok” ifadelerini kullandı. 
Süleyman Abay'ı istemiyoruz
Geçtiğimiz günlerde medyada sıklıkla yer bulan Erkan Zengin ile Mehmet Ekici'nin kavga ettiği yönündeki iddiaları da değerlendiren Aslan, “İçeride tatsızlıklar olabilir, büyütülüyor. Mehmet Ekici ile Erkan Zengin arasında isteyerek yapılmış kavga değil, tartışırken eli suratına çarpmış. Her şeye laf yetiştiriyorsun derken elini uzattı, yüzüne çarptı. Biz kavga olsa ona müsaade eder miyiz” dedi. Takımın son haftalarda istenen sonuçları alamadığını ve bu konuyu Teknik Direktör Şota ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun masaya yatırdığını dile getiren Aslan, “Takımda sürekli başarısızlık olursa orada huzur olmaz. Takım moral olarak bitince sorunlar da ortaya çıkıyor. Konya ve Galatasaray maçında yenilgiyi hak edecek oyun oynamadık. Hakem hatalarıyla uğraşıyoruz. Osmanlı maçında yapılan hakem hataları ortada. Süleyman Abay'ı sahalarda görmek istemiyoruz” diye konuştu. 
ÖZLENEN TRABZON YOLDA
İsveç Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Lihtenştayn ve Moldova ile oynayacağı maçlar için Stockholm'de bulunan Erkan Zengin, milli takım kampından bordo-mavili taraftarlara mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Son üç haftada talihsiz bir süreç yaşadıklarını ama hâlâ şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduklarını ifade eden Erkan, “Taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Yakında inşallah onlara özledikleri Trabzonspor'u izleteceğiz'' dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...