Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Toni Brito Silva Sa'nın ilginç hikayesi.... Liverpool'dan Şanlıurfaspor'a...

Toni Brito Silva Sa'nın ilginç hikayesi.... Liverpool'dan Şanlıurfaspor'a...

SPOR Haberleri

Liverpool'a transfer olan Toni Brito Silva Sa, şimdilerde PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da forma giyiyor.

Gine Bissau Cumhuriyeti doğumlu olan 22 yaşındaki oyuncu Toni Brito Silva Sa, ilginç bir hikayenin kahramanı oldu.


Kariyerine Portekiz ekiplerinden Real Massama'da başlayan Toni Brito Silva Sa, bir sezon sonra Benfica'nın yolunu tuttu. Burada 2 yıl boyunca oldukça göze çarpan performanslar sergileyen Silva Sa, 2009'da Chelsea rezerv takımıyla 7 maça çıktı. Bu sürede futbolcuyu yakından takip eden Liverpool 300 bin Euro karşılığında kadrosuna kattı. İngiliz ekibinin U18 ve U21 kadrolarında forma giyen Toni Brito Silva Sa gelecek vaat eden yıldızlar arasında gösteriliyordu. Daha fazla tecrübe kazanması için Northampton'e giden Silva Sa beklentileri karşılayamayınca bedelsiz olarak bir başka İngiliz ekibi Barnsley'e satıldı.


SAKATLIK, İNGİLTERE KARİYERİNE MAL OLDU
Barnsley menajeri Keith Hill, Toni Brito Silva Sa transfer edildiğinde en çok memnun olan isimlerin başında geliyordu. Hill, "O sol ayağını kullanıyor ve sağ kanatta oynamayı seviyor. Oldukça genç, istekli ve topsuz oldukça hızlı. Onun yeteneklerini geliştirip değerini en az 3 milyon pound seviyesine çıkarabiliriz" ifadelerini kullanırken oldukça umutluydu. Ancak Toni Brito Silva Sa, sezon öncesi Doncaster Rovers ile oynanan hazırlık maçında talihsiz bir şekilde sakatlanarak sahalardan 3 ay boyunca uzak kaldı. Sakatlıktan döndükten sonra takım içinde kendine yer bulamayan Toni Brito Silva Sa'nın yeni durağı Dagenham oldu. Burada da forma şansı bulamadı ve Barnsley tarafından serbest bırakıldı.
Toni Brito Silva Sa'nın ilginç hikayesi.... Liverpool'dan Şanlıurfaspor'a...

ÖNCE BULGARİSTAN SONRA TÜRKİYE
Yaklaşık 6 ay boyunca kulüpsüz kalan Toni Brito Silva Sa, Aralık 2013'te şansını Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya'da denedi. Ve kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Daha ilk iki maçta attığı gollerle fantastik bir başlangıç yapan Toni Brito Silva Sa, burada 44 maçta 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Ancak Sofya tribünlerindeki bir grup ırkçı taraftarın tezahüratları onun Bulgaristan kariyerinde son nokta oldu.
Toni Brito Silva Sa'nın ilginç hikayesi.... Liverpool'dan Şanlıurfaspor'a...

BEDELSİZ OLARAK ŞANLIURFASPOR'DA
Bu sezon başında Şanlıurfaspor'un radarına girmeyi başaran futbolcu, bedelsiz olarak bu kez Türkiye'de yeni bir sayfa açtı. Bu sezon çıktığı 8 maçta 3 gol atan Toni Brito Silva Sa, futbolundan çok sosyal medyaya düşen pozuyla gündeme geldi. Futbolcunun Harran ovasında deve üzerindeki pozu kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılmaya başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...