Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den beraat sonrası olay tişört

Fenerbahçe'den beraat sonrası olay tişört

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, şike davasında beraat kararlarının çıkmasının ardından bu davayla ilgili ürünlerin satışa sunulacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, şike davasında beraat kararlarının çıkmasının ardından satışa sunulacak ürünleri tanıttı.  "3 Temmuz Kumpas" ve "Game Over" (Oyun bitti) yazan ürünlerin 11 Ekim Pazar günü satışta olacağı belirtildi.
 
İşte Fenerbahçe Kulübü'nün açıklaması...
"03 Temmuz 2011' de başlayan ve 09 Ekim 2015 tarihinde sonlanan sürecin simgesi olarak satışa sunulacak olan KUMPAS tişört ve şalları bugünden başlayarak ön siparişle www.fenerium.com.tr internet sitesinde, 11 Ekim Pazar günü de Şükrü Saracoğlu Stadyumunda yer alan Fenerium mağazaları ile Bağdat Caddesinde bulunan Erenköy ve Suadiye mağazalarında taraftarlarımızla buluşacak. Tişört 25 TL, Şal 15 TL fiyatla satışta olacak. Ürünlere 12 Ekim haftasından başlayarak tüm Fenerium mağazalarından ulaşılabilecek."

Fenerbahçe'den beraat sonrası olay tişört

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...