Yıldızlara izin yok

Yıldızlara izin yok

SPOR Haberleri

Kadroya giremeyen yıldızlar için açık kapı bırakan yönetim, gelen tekliflerin bedeli ne olursa olsun Gökhan, Oğuzhan ve Sosa gibi yıldızları göndermeyecek

HÜSEYİN?EROĞUL
Kadrosundaki birçok oyuncusu Avrupalı kulüpler tarafından yakın takip altında olan Beşiktaş devre arasında gelebilecek transfer tekliflerini geri çevirme kararı aldı. UEFA ile mali disiplin konusunda bir anlaşma imzalayan siyah-beyazlılar buna rağmen 'para edecek' yıldızlarını elde tutacak. Bu sezon şampiyonluğa her zamankinden daha yakın olduklarını düşünen yönetim, sezon sonuna kadar bedelleri ne olursa olsun teklif alan hiçbir yıldızının transferine izin vermeyecek. Başta Gökhan Töre olmak üzere Oğuzhan Özyakup, Milosevic ve Estudiantes'in sezon başından beri istediği Jose Sosa sezon sonuna kadar siyah-beyazlı kulüple yollarına devam edecek. Hem şampiyonluktan olmamak hem de sezon sonunda kazanılabilecek bir şampiyonlukla oyuncularının fiyatlarının daha da yükseleceğini düşünen Beşiktaş Yönetimi, teklif gelmesi halinde Mustafa Pektemek, Pedro Franco ve Ramon Motta'yı ise ocak ayında gönderebilecek. 
Milosevic'e mesaj var
Bu arada geçen sezonun devre arasında geldiği Beşiktaş'ta bu yıl kadroya giremeyen Milosevic'le Teknik Direktör Şenol Güneş'in bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. İsveçli futbolcunun oynayamadığı için mutsuz olduğunu gözlemleyen Güneş'in, Milosevic'ten her zaman formayı giyecekmiş gibi çalışmasını istediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının "Antrenman performansından memnunum. Moralini bozmadan çalışmalarını sürdür. Bir süre sonra çok yoğun bir maç trafiği başlayacak. Bu dönemde herkese ihtiyacım olacak. Sana verilen şansı bu süreçte değerlendireceğine inanıyorum. Sadece biraz daha sabırlı olman gerekiyor" şeklinde tavsiyelerde bulunduğu ifade edildi. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...