TFF tüm maçları iptal etti

TFF tüm maçları iptal etti

SPOR Haberleri

TFF, ilan edilen 3 günlük ulusal yas sebebiyle 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları erteleme kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından ilan edilen 3 günlük ulusal yas sebebiyle 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları erteledi.

TFF'den yapılan açıklamada, "Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, TFF 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir" ifadesi kullanıldı.

AT YARIŞLARI DA İPTAL EDİLDİ
Öte yandan Türkiye Jokey Kulübü de yaptığı açıklamada at yarışlarının 3 gün ertelendiğini duyurdu.


TJK'dan yapılan açıklama şu şekilde; "Ankara'da meydana gelen elim terör saldırısı nedeniyle tüm yurtta 3 günlük Ulusal yas ilan edilmiştir. Bu üzücü ve tüm ülkemizi derinden etkileyen olay sebebiyle, 10-11 ve 12 Ekim 2015 tarihlerinde tüm yerli ve yabancı yarışlar İptal edilmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...