Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yedekler sınıfı geçti

Yedekler sınıfı geçti

SPOR Haberleri

Süre alamayan oyuncularını Panthrakikos maçında izleyen G.Saray'ın hocası, ortaya konulan futbolu beğendi

Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Yunanistan'da Panthrakikos takımıyla hazırlık maçı yapmış ve karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı. Ligde ve Avrupa'da süre alamayan oyuncularını bu karşılaşmada izleme şansı bulan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu futbolcuların performansını yeterli buldu. Hamzaoğlu, tüm oyuncuların hazır olması gerektiğini ifade ederek, “Sezona kötü başladık ancak son haftalarda düzelmeye başladık. Milli maçların ardından daha başarılı bir grafik çizeceğimizi düşünüyorum” dedi. Sarı-kırmızılıların hocasının, Milli Takımlarda oynayan futbolcularının performansıyla da yüzü güldü. Çek Cumhuriyeti maçında özellikle Selçuk İnan'ın attığı penaltı golü ve tecrübeli futbolcunun ortaya koyduğu performans moral olurken, Hakan Balta da hocasından tam not aldı. Hamza Hamzaoğlu, Kazakistan karşısında gol atan Wesley Sneijder'in performansını yükseltmesinin de kendileri için çok olumlu bulduğunu söyledi.
KEVİN?64 DAKİKA OYNAYABİLDİ
Ocak ayına kadar resmi maçlarda forma giyemeyecek olan Kevin Grosskreutz, Panthrakikos karşısında ilk kez sarı-kırmızılı formayla sahaya çıktı. Fizik olarak henüz istenen düzeyde olmayan Grosskreutz 64. dakikada yerini genç futbolcu İbrahim Demirbağ'a bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...