Krizi RVP bitirdi

Krizi RVP bitirdi

SPOR Haberleri

Persie, Vitor Pereira'yla yaşadığı krizde geri adım atarak tüm Fenerbahçe camiasının rahat bir nefes almasını sağladı.

Yıldız kaprisleri nedeniyle çalıştığı hocalarla arası çok iyi olmayan Robin Van Persie, Vitor Pereira'yla yaşadığı krizde geri adım atarak tüm Fenerbahçe camiasının rahat bir nefes almasını sağladı. Önce Bursa ardından da Akhisar karşılaşmalarında Pereira'ya karşı tavır alan Hollandalı yok yere bir kriz çıkmasına sebep olunca Başkan Aziz Yıldırım devreye girmek zorunda kalmıştı. Ancak yükselen tansiyonu düşüren ve ortalığın süt liman olmasını sağlayan yine her şeyi başlatan Robin Van Persie oldu. Hollanda basınına konuşan RvP'nin "İyi ve mutlu hissediyorum" açıklamaları son derece önemliydi.
Pereira'yı da kurtardı
Artık yaşının getirdiği bir olgunluk ve tecrübeye sahip olduğunu söyleyen Robin Van Persie'nin, bir aile babası olarak yaşanan küçük sorunları kafaya takacak lüksü olmadığını belirtmesi Pereira'yı adeta ipten aldı. Zira Pereira başkana RvP'ye yer açacağına dair söz verse de "Benim takımımda hak eden forma giyer" sözleriyle bildiğini okumaktan vazgeçmeyeceğini gösteriyordu. Fernandao'nun formda olması da Portekizlinin elini güçlendiriyordu. Ancak Van Persie'nin işi "Ya o ya ben"e getirmeden kapatması hem krizi bitirdi hem Pereira'yı kurtardı. Çünkü bir tercih halinde zayıf halka hocaydı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...