Fener ezdi geçti

Fener ezdi geçti

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler güçlü kadrosuyla gövde gösterisi yaparken, Vesely 24 sayıyla maçın en skoreri oldu

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016 sezonu ilk hafta maçında Rönesans TED Ankara Kolejliler'i rahat geçti: 97-81. Maç öncesinde Ankara'da yaşanan patlama sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Mücadele karşılıklı sayılarla başladı ancak F.Bahçe üçüncü dakikadan itibaren farkı açmaya başladı. İlk periyotta sarı-lacivertlilerin 8 oyuncusu sayı üretirken F.Bahçe çeyreği 26-18'le önde geçti. Vesely'nin basketiyle ikinci çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümünü 37-26 önde bitiren Kanarya, Çek oyuncunun sayılarına devam etmesiyle soyunma odasına 53-38 üstün girdi. 
Kolejliler farkı azalttı ama...
Üçüncü çeyreğin ilk hücumlarında iki takımda skor üretemedi. Lucas ve Caner Erdeniz ile 5-0'lık seri bulan Kolejliler skoru 53-43'e getirdi. Bu andan sonra tempoyu arttıran F.Bahçe, Udoh ve Bogdanovic'in basketleriyle skoru 60-45'e taşıdı. Periyodun devamında Bogdanovic, Vesely ve Datome ile skor üreten sarı-lacivertliler üçüncü çeyreği de 71-56 önde tamamladı. Son periyoda Dixon ve Melih'in basketleriyle başlayan F.Bahçe farkı 20 sayıya çıkardı: 76-56. Özellikle Caner Erdeniz ile etkili olan Kolejliler farkı bir anda 8'e indirdi: 82-74. Obradovic'in mola almasının ardından Bogdanovic'in üçlüğüyle dönen sarı-lacivertliler, Dixon, Sloukas ve Kalinic'le üçlükler bulmaya devam etti ve karşılaşmadan 97-81 galip ayrıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...