Aslan'da çifte sevinç

Aslan'da çifte sevinç

SPOR Haberleri

Podolski'nin iyileşmesi forvet sıkıntısı çeken Hamzaoğlu'nu sevindirirken, Melo'yu aratmayan Hamit'in dönüşü tecrübeli hocanın elini rahatlatacak

Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da Hamit Altıntop'un antrenmanda yer alması yüzleri güldürdü. Yaklaşık 2,5 ay önce sol diz iç menisküsünde cerrahi operasyon geçiren Hamit Altıntop'un da yenileme çalışmalarına katılması Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nu sevindirirken, sakatlığı nedeniyle Almanya Milli Takımı'nın kamp kadrosundan çıkarılan Lukas Podolski de takımla birlikte çalışmalara katıldı. 
Geçtiğimiz sezon Felipe Melo'nun yaşadığı fıtık problemi sonrası orta sahada sergilediği performansla Brezilyalı yıldızı aratmayan Hamit'in, Melo'nun satılmasının ardından yeniden o bölgede değerlendirilebileceği belirtilirken, yıldız oyuncunun takımla çalışmalara da kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor. Galatasaray'a 2011-2012 sezonu başında Real Madrid'den transfer edilen Hamit, yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle birçok maçta forma giyememişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...