Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Millilerin zaferi Avrupa basınında

Millilerin zaferi Avrupa basınında

SPOR Haberleri

Türkiye'nin İzlanda'yı mağlup ederek en iyi 3. olarak EURO 2016'ya doğrudan katılmaya hak kazanması Avrupa basınında da geniş yer buldu.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerini en iyi 3. olarak tamamlayan ve doğrudan Fransa'ya gitmeye hak kazanan millerin tarihi başarısı Avrupa basınında da geniş yer buldu. İspanyol Marca gazetesi, "Selçuk İnan, "Türk çılgınlığını serbest bıraktı” başlığını kullanırken, Fransız L'equipe gazetesi ise, 'Türkiye doğduran Euro 2016'da' başlığı ile verdiği haberinde 'Ateşli Türkler son dakikalarda buldukları golle Fransa'ya doğrudan gitmeyi hak kazandı' ifadelerine yer verdi.


“TÜRKİYE'DEN DRAMATİK ZAFER”
İngiliz Daily Mail gazetesi de, “Türkiye'den dramatik zafer” başlığına yer verirken, İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport ise, “Hollanda elendi! Türkler finallerde” ifadesini kullandı. 
Millilerin zaferi Avrupa basınında

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...