Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim vazgeçmiyor! Ozan Tufan...

/ Kaynak: İHA
Terim vazgeçmiyor! Ozan Tufan...

SPOR Haberleri  / İHA

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016 Elemeleri'nde en çok forma şansını genç yıldız Ozan Tufan'a verdi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Türkiye, dün karşılaştığı İzlanda'yı tek golle geçerken, Kazakistan'ın da deplasmanda Letonya'yı mağlup etmesiyle direkt olarak Fransa'ya gitme hakkı elde etti.
 
Grupta oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden ay-yıldızlılar, 18 puanla grubu 3. sırada tamamladı. Gruplarda en iyi 3. olarak EURO 2016'ya doğrudan katılma hakkı elde eden milliler, karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşadı.
 
TERİM'İN GÖZDESİ OZAN TUFAN
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, elemelerde oynanan 10 karşılaşmanın tümünde yalnızca genç yıldız Ozan Tufan'a şans verdi. Tüm maçlar da sahada kalan 20 yaşındaki oyuncu, toplam 809 dakika forma giydi. Genç yıldız 8 karşılaşmada 90 dakika sahada kalırken, teknik direktör Fatih Terim'den en çok forma alan isim olmayı başardı. Selçuk İnan, Arda Turan, Caner Erkin ve Mehmet Topal ise 9'ar maçta görev aldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...