Erkan Zengin: Çok pişman oldum

Erkan Zengin: Çok pişman oldum

SPOR Haberleri

Yıldız oyuncu hatasını kabul etti ve resmi siteden yayınlanan mektupla zeytin dalı uzattı ama Mehmet Ekici geri adım atmıyor

Trabzonspor'da Erkan Zengin tarafından yumruklanan Mehmet Ekici'nin yönetime rest çekmesinin ardından gelişmeler yeni bir boyuta ulaştı. Osmanlıspor maçı sonrası soyunma odasında Mehmet Ekici'yi yumruklayan Erkan Zengin konu ile alakalı olarak geç de olsa bir açıklama yaptı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayınlanan mektupta Erkan Zengin takım arkadaşı Mehmet Ekici'den özür dileyerek telafi etmek için her şeyi yapmaya hazır olduğunu bildirdi. Erkan Zengin'in  mektubunda şu ifadeleri kullandı: "Değerli Futbol kamuoyuna; Osmanlıspor maçı sonrası üzücü ve onur kırıcı bir mağlubiyetin de etkisiyle soyunma odasında takım arkadaşım ve kardeşim Mehmet Ekici ile aramızda tatsız bir olay yaşanmıştır. Yaşanan bu olaydaki tavrımdan dolayı ne denli üzgün ve pişman olduğumu, bu durumu telafi etmek için her şeye hazır olduğumu arkadaşlarıma, hocama, sportif direktörüme ve sayın başkanıma ilettim. Şimdi bir kez daha kamuoyuna beyan ediyorum ki; yaşanmasını hiçbir zaman istemediğim ve büyük bir üzüntü duyduğum bu olay sonrası takım arkadaşım Mehmet Ekici'den özür dilerim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...