Hamzaoğlu: Duble yapmalıyız

Hamzaoğlu: Duble yapmalıyız

SPOR Haberleri

G.Saray Teknik Direktörü, “Milli ara artık geride kaldı. Önce G.Birliği sonra da Benfica maçlarını kazanmalıyız” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarın Arena'da oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu. Milli Takım arasının geride kaldığını ve önlerinde zorlu bir fikstür olduğunu dile getiren sarı-kırmızılıların hocası, “Ligde yakaladığımız çıkışı devam ettirmeliyiz. Önce Gençlerbirliği ve sonra da Şampiyonlar Ligi'nde Benfica karşılaşması hayati önem taşıyor. Bu iki mücadeleden de 3 puanla ayrılırsak çok önemli bir virajı dönmüş olacağız” ifadesini kullandı. “Tam konsantrasyon şart” diyen Hamzaoğlu “Disiplinden kopmadan yolumuza devam etmeliyiz. Size güveniyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Öte yandan eşi doğum yaptığı için Hollanda'da bir gün fazla kalan Wesley Sneijder da İstanbul'a döndü. Son antrenmana katılacak yıldız oyuncu, yarın ilk 11'de sahaya çıkacak. Sarı kart sınırında bulunan Hollandalı yıldız, Gençlerbirliği mücadelesinde kart görmesi halinde Fenerbahçe derbisini kaçıracak. Bu nedenle Sneijder, Hamzaoğlu tarafından bir kez daha uyarılacak. 
Üçlü turnuva yaptılar 
Galatasaray, yarın sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlılarını sürdürdü. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yönetimindeki antrenmana, sarı-kırmızılılar ısınma hareketleriyle başladı. Gruplar halinde pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular, idmanın ana bölümünde yarı sahada üç takımın turnuva formatıyla katıldığı çift kale maç yaptı. Milli takımlardan dönen Selçuk İnan, Hakan Balta ve Jose Rodriguez'in çalışmalarda yer aldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...