Eski yönetici Serdal Adalı'dan beraat açıklaması

Eski yönetici Serdal Adalı'dan beraat açıklaması

SPOR Haberleri

“Sevdiğim Beşiktaş'ın hak ettiği yerlere gelmesi için azimle her türlü çaba içerisinde olmaya devam edeceğim”

Beşiktaş eski yöneticilerinden Serdal Adalı, Şike Davası'nda beraat etmesinin ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adalı, “Türkiye Cumhuriyeti'nin 92 yıllık tarihinde hukukun ayaklar altına alındığı, adalet kavramının büyük yara aldığı vicdanların rafa kaldırıldığı garabetlerle dolu bir süreç nihayet sona erdi. Bizi tanımayanların bile, 'Size büyük haksızlık yapılıyor. Büyük bir yanlışlık var' dediği süreçte bu karalama kampanyasına karşı beni tek başıma mücadele etmek zorunda bırakmayan aileme, dostlarıma teşekkür ederim” dedi.
Adalı, “Hesapsız ve tarifsiz bir sevdayla bağlı olduğum Beşiktaş'a leke sürülmek istenmesi kişisel olarak yaşadığım tüm bu sıkıntılardan daha önemlidir. Vatanımın, ailemin ve Beşiktaş'ın daha güzel günler görmesi için katkı sağlamama dair inancımı ve isteğimi daha da kamçılamıştır. Tüm bu yaşadığım olumsuz günlere rağmen ilk önce aldığım aile terbiyem ve ilke edindiğim dürüstlükle hedeflerimden beni vazgeçiremeyeceğinin bilinmesini isterim. Koparılmak istendiğim, hesapsız sevdiğim Beşiktaş'ın hak ettiği yerlere gelmesi için azimle her türlü çaba içerisinde olmaya devam edeceğimden kimselerin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...