Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu oyuncularını motive ediyor

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu oyuncularını motive ediyor

SPOR Haberleri

“Ligde ikinci sıradayız ama oynadığımız futbolun seviyesini artırmalıyız. G.Birliği maçı bizim için milat olsun”

Galatasaray zorlu maç trafiğine bu akşam Arena'da Gençlerbirliği galibiyeti ile başlamak istiyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncularına son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla ligde ikinci sıraya çıkmalarının önemli olduğunu belirterek, “Ancak futbolumuzun çıtasını daha da yukarılara yükseltmemiz şart. Geçtiğimiz sezon yakaladığımız performansı tekrarlamalıyız. Gençlerbirliği karşılaşması bizim için milat olsun” açıklamasında bulundu.
Burak Benfica'ya da zor
Bu arada kulüp doktoru Yener İnce, sarı-kırmızılı takımdaki sakat oyuncuların sağlık durumu ile ilgili bilgiler verdi. Dr. Yener İnce, Burak Yılmaz'ın antrenmanlara katılacağını ifade ederek, "Burak bugün antrenmanın bir kısmına katılacak. Durumu maç günü belli olacak" şeklinde konuştu. Lukas Podolski'nin bir sıkıntısının kalmadığını belirten Dr. İnce, Hamit'in durumunun iyiye gittiğini ama oynaması için zamana ihtiyaç olduğunu ifade ederken, Denayer ve Rodriguez'in durumunun da maç saatinde belli olacağını söyledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu oyuncularını motive ediyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...