Fenerbahçe'den Barça'ya dev çalım

Fenerbahçe'den Barça'ya dev çalım

SPOR Haberleri

Barcelona'nın prensipte anlaştığı Brezilyalı yıldız Gabigol'ün, ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi.

Sar-lacivertlilerin transfer sezonu tamamlanmadan önce kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği ancak bitiremediği Brezilyalı yıldız futbolcu Gabriel Barboso (Gabigol) transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.
Takvim'de yer alan habere göre, 19 yaşındaki yıldız için Barcelona Kulübü ile Santos bir prensip anlaşması yapmıştı. Buna göre Barcelona, Gabigol için yapılacak her tekliften haberdar edilecekti. Ancak Gabigol için çok ciddi teklifler gelmesine rağmen Barcelona biraz da finansal fair play nedeniyle eli kolu bağlanmasından dolayı yıldız oyuncu için anlaşma sağlamadı. Santos kulübü de bu durumdan rahatsız oldu ve resti çekti.


'Ya bizimle anlaşın ya da...'
Santoslu yetkililer,"Finansal fair flay nedeniyle aldığınız ceza sezon sonunu kapsamıyor. Ya bizimle anlaşma sağlayın ya da oyuncuyu almayşacağınızı söyleyin. Çünkü futbolcumuz için çok ciddi teklifler var. Ve bu teklifler karşısında sizin bir girişiminiz yok" ifadesini kullandı.


Fenerbahçe'den 17 milyon euro
Santos Kulübü'nün futbolcusu için "Çok ciddi teklifler var" ifadesinden kastın da Fenerbahçe olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin Gabigol'ü ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna katabileceği belirtiliyor. Sportif direktör Terraneo'nun da yönetime"Bu futbolcuyu transfer edelim. Hem kaliteli bir ismi kadromuza katarız hem de ilerdeki satışında ciddi kar elde edebiliz" diyerek olumlu rapor vermişti. Fenerbahçe'nin Gabigol için 17 milyon euro ve yüzde 10 satış karı teklif ettiği iddia ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...