Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolunay Kafkas: "Gerekirse 10 yıl ceza alırım!"

Tolunay Kafkas: "Gerekirse 10 yıl ceza alırım!"

SPOR Haberleri

Hakem Mete Kalkavan'e sert çıkan Tolunay Kafkas, "Hakemler oyuncularıma saygı göstermezlerse, gerekirse 10 yıl ceza alırım. Ona göre davranırım." dedi.

Fenerbahçe'ye evinde 1-0 yenilen Kayserispor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a sert eleştiriler yaptı. Kafkas, "Büyük takımın oyuncularına nasıl davranıyorlarsa benim oyuncularıma da öyle davranacaklar. Benim oyuncularıma saygı göstermezlerse gerekirse 10 yıl ceza alırım" dedi. 
 
Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Tolunay Kafkas, "Genelde antrenmanlarımızda hızlı oyunu oynatmaya çalışıyorum. Fenerbahçe takımına karşı bunları yapamazsanız istediğinizi alamazsınız. Kalite bu işte en önemli belirleyici. Van Persie'nin attığı müthiş bir gol var. Genç bir takımız. Acemi oyuncularımız var. Bunların tecrübe kazanması lazım. Ancak ligde bu affetmiyor. Oyun anlayışımızı daha geliştireceğiz. Bu sene hedefimiz ligde kalmak. Ligde kalırsak, önümüzdeki yıllarda takım eski Kayserispor seviyesine gelecektir. Devre arasına kadar alabileceğimiz puanları toparlayıp, yapacağımız takviyelerle de ligde kalmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.


Kayserispor'un oynadığı oyunla aldığı neticeler doğru orantılı olmadığı savunan Kafkas, "Kayserispor, her hafta kazanabilecek bir oyun oynadı. 1-2 maç düşüş oldu ama 8 haftanın 6 buçuğunda belli prensipler içinde oynayan bir Kayserispor vardı. Antrenör şansına da inanıyorum. Herhalde bu aralar yıldızım barışık değil" ifadelerini kullandı.


Maçın uzatma dakikalarında Furkan-Zeki ve Volkan Demirel arasında yaşanan gerginliğe de değinen Tolunay Kafkas, "Mete Kalkavan'a şunu söyledim. Uzun zamandır hakemlerle ilgili konuşmuyordum ama şunu söylemek istiyorum. Benim oyuncularımla büyük takımların oyuncularına aynı şekilde davranılsın. Bizim her şeyden önce onurumuz var. İnsan kimliğim var. Doğru davranılacak. Ben bunu ifade etmeye çalıştım. Nasıl büyük takımın oyuncularına davranıyarsan benim oyuncularıma da aynı şekilde  davranacaksın. Bunları yapacaklar. 
 
Hakemler benim oyuncularıma saygı göstermezlerse, gerekirse 10 yıl ceza alırım. Ona göre davranırım. Önce insanlık onurumuz var" ifadeleriyle karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a sert tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...