HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şenol Güneş: "Oyuncularımızla birbirimize gireceğiz"

Kaynak:
Şenol Güneş: "Oyuncularımızla birbirimize gireceğiz"

SPOR Haberleri  / 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçı sonrası Olcay Şahan ve Quaresma'yla ilgili çarpıcı konuşurken, "Kimi oynatsak medyada başka türlü yorumlanıyor. Sonunda oyuncularımla birbirimize gireceğiz" dedi.


Maçı yorumlayan şenol Güneş, "Kolay bir maç yok. Her maç zor, bu maçın da zor olmasını bekliyorduk. Fizik gücü iyi olan, 1. ve 2. bölgede direnç koyan, daha çok rakibin oynamasına izin verip bulduğu toplarla kendisi oynamadan direk sonuca gitmeye çalışan bir takım. Biz bunu bildiğimiz halde ilk 15-20 dakika bocaladık. Çok faul yaptılar, bizden 2 misli faul yaptılar. Oyun çok kesildi. Biz kötü oynamadık ama yanlışlarımız vardı. Onların bekleri çıktı, bizim beklerimiz onların açıklarına uzak kaldı. Bu da onlara pozisyon şansı verdi. İlk 20 dakika da yavaş oynadık, etkili ataklarımız az. Oyun onların tarzlarına uygundu, onun dışında oyunun tamamen hakimi bizdik. İlk yarıda dahil pozisyonlarımız var. Daha fazla pozisyon bulması gereken takımız. O yetenekte oyuncularımız var. Hakeden taraf bizdik. Futbol hatalar oyunudur, biz de onlar da hata yapıyorlar. Hakemle ilgili eleştiri yapmak istemiyorum, takdir haklarını bazen faül olarak kullandı bazen de oyunu kesti. Bizim attığımız golde de onların oyuncuları da aynı şeyi yaptı. Türk futbolcusu bunlara alışması lazım. İkinci yarıda da daha etkili oynadık. Çıkan oyuncular da gayet iyiydi. İlk yarı hücuma gitmemize rağmen etkili atağımız yoktu. Becerikli yetenekli oyuncularımızı kullanmaya çalıştık. Olcay iyi çalıştı. Ama Olcay'ın daha farklısını oyuna koyduk. Belki daha az koştu ama daha etkili oldu. Gökhan da top kaybı yapmasına rağmen ikinci yarı daha etkili oldu. Kapanan takımlara karşı hızlı teknik oynamanız lazım. Sosa çok iyi oynamasına rağmen çok top kaybı yaptı. Bunlar olabiliyor. Ama hakeden taraftık. İlk defa bu sahada oynuyoruz. Seyircimiz azdı, bize destek olmaya çalıştılar. Ortada 3 puan vardı, onu aldık. Rizespor iyi bir takım. Uzun süre bunu devam ettiremedi. Genel anlayışları iyi" dedi. 


Takıma galibiyeti getiren Ricardo Quaresma'nın oynatılması üzerine de konuşan Şenol Güneş, "Medyaya ne konuşacağımı bilmiyorum. Sustuğumda onlar bir şeyler yazıyorlar, benimle alakası yok. Ben konuşunca daha değişik yazıyorlar, onun için yorum yapmak doğru değil. Bir süre sonra oyuncularımızla birbirimize gireceğiz. Bu tip anlatımların nereye varacağını bilmiyorum. Olcay da iyiydi, Gökhan da iyiydi. Kerim de girdi o da iyiydi. Buradaki söylemler oyuncular ve spekülasyonlar üzerine götürülüyor. Hücumda iyi bir zeginliğimiz var. Bugün Ricardo az iyiydi, kötüydü, normal bir şey söylesen onu başka bir boyuta taşıyorlar. Bütün medyayla kamuoyuna söylemeye çalışıyoruz. Bugün Oğuzhan da çıkabilirdi. Sosa'nın ayağında ağrı vardı. Onu aldım, belki Mario'yu çıkarabilirdim. Bunlar hep olacak. Kim kurtardı, kim çıktı değil de kim Beşiktaş'a nasıl başarılı olur bunu düşünmemiz gerekir. Oynayanların ortaya bir emek vermesi gerekiyordu. Ben oynanan oyundan da memnunum" diye sözlerini bitirdi.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...